sábado, 27 de noviembre de 2010

Bici a ... 3ºC !!

Sorroll de pluja a la finestre de casa, eren les 05:40h, hi he pensat: Avui no hi ha bici ... Però a les 7:30h ja no plovia i si, estava tot molladet però bueno, no fa mal ... A les 8:05 a la piscina hi havia pocs piris, no sé si per culpa del temps (a 3ºC i l'asfalt mollat)  o per l'entreno que tocava ( Vilassar - Argentona - Vilassar  x 5 ) jejeje ... ;-). Al final s'ha decidit per majoría, anar per N-II fins Malgrat i mitja volta ... Força agilitat i sense pressa. Un total de 2h19', 65.72km a 137ppm.

Soool sooolet, vine'm a veure, vine'm a veeeeure .... (08:28h).

Sort del "botins", sinó molt de fred als peus ... no Jordi ? jejjee ;-)


Per cert, agraïr-vos a tots els que em seguiu diàriament i disculpar-me si hi ha dies que no actualitzo el blog, però es que hem falten hores ostieee !! Un día normal hauría de tenir 30h per anar bé, jejeje i d'aquestes 30h treballar-ne 8h (sempre hi quan te les paguin). Què farieu si no us les paguen ?? ...........
Tambè dir-vos que no futeu cas de les faltes d'urtugrafíe, les faix aposta !!
Força i Salut !!
_FRANKY_

jueves, 25 de noviembre de 2010

Bike & Swim !!

BIKE:
Desde el dissabte que no pujava a la bici, i avui m'he dit: "ja toca no?". Sortint de la feina a les 15:00, he dinat ràpidament i a rodar ... N-II direcció girona, no he arribat ni a Llavaneres que molt d'aire i he decidit entrar cap a l'interior (  Mataró - Argentona - Dosrius - Canyamars - Dosrius - Argentona - Vilassar ) pensant que no hi hauria tant d'aire i m'ha sortit bé la jugada, pero ... "culló" quin fred noi !! 7ºC Canyamars a les 17:00h !! No es pot tenir tot, jejeje ;-)
Un total de 1h41', 48.67 km, 148ppm.
Som-hi tots !!! jejeje ...

SWIM:
Desprès d'una horeta d'estudi a la biblioteca de Vilassar amb un company Piri ( futur Sergent ), hem anat cap a piscina ... Ja en el vestuari ostieeeee, el cordó del banyador fotut ( se m'ha fotut cap dins de la cintura, m'explico: me quedat amb un troç molt llarg de cordó per un costat i per l'altre costat sense... ). Total que cada vegada que hem tirava de cap, amb una mà m'aguantava el banyador ... Com diría un company meu: "Así no se puede ír", jejeje, cuanta raó ..
Pel que fa a l'entreno, molt tranquilet (regeneració total) tret d'unes sèries de mans obertes ...  Però ja ens ho ha dit el mister: "A partir de la setmana que ve, es pujen les intensitats de treball ...". Mésss ???? jejejej ...
Un total de 1h'15, 2500m.


miércoles, 24 de noviembre de 2010

Swim & Run !

Avui dimecres, he sortit de l'examen (un 8) amb temps de sobres i he pogut nedar 35' (crol continuu) i desprès bon entreno de run acompanyat d'un company de feina, el Pocholo un dels Maimakansu de Matarò.
Un entreno "Run" de 15' zona 2 + circuit de regeneració + 10' zona 2, acabant amb uns bons estiraments. Un total de swim: 35', 1500m i run: 31', 5.09km, 140ppm. 

martes, 23 de noviembre de 2010

A l'aigua ànecs ! (jajajjaja)



Bon entreno de nataciò avui !! Jo arribava cansat a l'entrenament, desprès d'una tarda d'intentar omplir la nevera gastan el menys possible, i d'una horeta d'intent d'estudi (oi cebeta?) jejeje !! Ja que la semaneta es de regeneraciò, sèries curtes i de calitat ( 15' resp. cada 6 + 15' cames + 15' punys tancats + 15' lliures...).Avui he passat al carril "A", que és els dels màquines (jo hi he passat a causa de cantitat de gent en el B). Cada 25 m em passaven 2 cops, jejej !!
Un total de 1h05' 2500m suaus.


Nou casquet Piri !! Tots iguals fotem goig !!


lunes, 22 de noviembre de 2010

Running ...

Setmana de regeneració, avui dilluns 1h de running ( 20' zona 2 + 20' zona 3 + 20' zona 2 ).
Entrenament suau, anar "petan" la xerranda amb un i amb l'altre. Tinc bones sensacions, encara que el còrrer és la disciplina on em veig més verd, mica en mica, vaig agafant confiança.
Un total de 57', 10.08km, 149ppm.
Homer, treballant en zona 1, jajajaa !!