martes, 14 de diciembre de 2010

Premio !!!

Si nois, si !! Aquest any si !! Després de 16.500 ciclistes pre-inscrits .... tinc plaça per la Quebrantahuesos 2011 !! Aparta Contador que vinc ... Jajajajaj ;-)

lunes, 13 de diciembre de 2010

Castanya brutal !!!!

Doncs sí : encara deuen de estar rient els que m'han vist menjar ...  i cuan dic "menjar" es menjar literalment una farola , amb tal cop de cap, que m'he quedat uns 10 segons que no sabia si ja havíem entrenat o si acabavem de començar, jjajajajaja !! Però en que estava pensant ??  encara ric jo mateix, però només ho sap aquell que m'hagi vist, el soroll que ha fotut el meu cap estrellat contra aquell metall fred.
El més sorprenen es que no m'he fet res de res, estic fet tot un Ironman .... ;-).
Última imatge abans del mal de cap ... jejejeje !!

Dilluns de RUN :
Bon entreno avui, algo passat de pulsacions potser (els dilluns costen) però també és que tenía ganes de apretar una miqueta. Al final el passeig de Vilassar ... era més llarg del que hem pensava !! Com corren els Piri's, tranquils, ja us enxamparè algun dia ;-).
Un total de 54', 10.66km a 158 ppm.


domingo, 12 de diciembre de 2010

Del 6 al 12 de Desembre

DILLUNS 6: BIKE
Una trucada inesperada del diumenge per la nit, em citava a les 8:00 amb la de carretera a Mataró, per sortir a rodar suau i amb agilitat amb uns companys i amics de la feina. Una bona ruta partint desde Mataró, passant pel Bordoi, Cardedeu, Garriga, Corrò de Munt, Marata, La roca, Parpers, Argentona. Bona ruta per conéixer la "nova" bici del meu company i amic David (un dia, esa bici se llevará un buen palo ;-). Es un luxe sortir amb gent d'aquest tipus, familiar al 100% !! Un plaer companys !!
Un total de 2h44', 69.10km a 133 ppm.

Muy frescos, era bajada ?? ;-)

DIMARTS 7:RELAX
DIMECRES 8: RELAX

DIJOUS 9: SWIM
Tenía ganes de Piri, feia un parell de dies que no en sabia res de ningú (pont = vacances de tot)...M'actualitzen del "examen" de natació del dimarts (test de 1000 m al 80%), del duatló de carretera del dimecres, i amb més ganes que mai i a,mb la sensació de que sóc l'únic que he desconectat aquest pont ... cap a l'aigua i nem per feina ! Bon entreno de natació avui, amb pantis incluits bones sèries de técnica, crol amb 20' de nado continu, més tècnica, i bons estiraments !
Un total de 1h20', i 2800m.

DIVENDRES 10: RELAX

DISSABTE 11: BIKE
Bona i típica ruta de carretera, de les que personalment m'agraden. Una mica de tot, un parell de ports (Perpers i Alella) i uns 50' de rodatge "alegre" (a 40 km/h) per la N-II ben enfilats redera d'un company que estrenava una Argon 18 E112 . Com es nota anar ben acoplat i tenir bones cames al mateix temps, enhorabona per l'adquisició company !!
Un total de 2h31', 68.07km a 146 ppm.

DIUMENGE 12: BIKE
Tocava deixar anar cames ... tot un luxe compartir experiéncies durant un parell d'horetes amb Xavi Puig (gran triatleta de llarga distància i millor persona). No portavem ni 15 km quan ja estavem parlant del nostre passat futbolístic !! jejejej .... Culló Xavi, quin currículum macho !! Però si jo de petit et veia jugar al primer equip !! ;-). Un plaer rodar al teu costat !!

Where is the limit ? Jajajaja ... aquest no en tè !!
                                                         
Un total de 1h52', 51.23 km a 135 ppm.