domingo, 5 de diciembre de 2010

Mitja Marató "Ciutat de Mataró"

Sona el despertador a les 8:00, m'aixeco sense problemes ... he dormit bé. Agafa el xip, bambes, dorsal,compressives... i en marxa, a les 8:30 el meu germà i jo ja herem dintre el cotxe direcció Mataró amb l'objectiu de completar " La Mitja Marató de Mataró ". Com diu aquell, entre pitus i flautes, ja eren les 9:10h (la cursa començava a les 10h) cuan el meu germá i jo ens estavem foten un cafetó, fent temps per esperar a un company, en Pocholo. Ràpido !! cafetó, recollida de imperdibles, retard de Pocholo i cap al cotxe a ultimar els preparatius per el que tenia que ser un matí tranquil i amb companyia del Piri's assistents a la cursa (9:30h al fet d'ara). Faltaven 15 minuts per l'inici, "calentavem" amb l'equipet pel camí ral, quan se m'activa l'alarma (gastrointestinalment parlant) ! Busco restaurant i nem per feina ... ;-) Ja són les 9:52h, molts atletes  (90%) ja eren colocats a parrilla i ... nooooo !!! la cinta del pulsómetre la tinc al cotxe !!! però en que estava pensant ?? Sprint cap al cotxe (aixó si que es un bon escalfament) i cap a parrilla. Amb tot aixó ja he perdut a l'equip de vista, al meu germà, i a Pochy tambè ... :-(. Estic sol enmig de la marabunta de gent, cordo bambes, comprovació del pulsómetre, xip ... 5, 4, 3, 2, 1 ...
Ni m'en entero, que ja estem en el km 3, veig al Santi i al Xavi (quins màkines) els deixo, no són el meu ritme. S'atravessa gairebé tot Mataró, plaça Santana espectacular, passeig marítim ja ?? Veig al meu amic Pocho de lluny i mica en mica mi vaig acostant (tendrías que verte las patas desde atrás, pochy). Em comunica que anem a 4:30/km i jo em veig amb forçes per continuar a aquest ritme. Pasan de cara el líders, un marroquí i 2 del atletisme F.C.Barcelona, quins motors !!
De pulsacions (es l'únic que controlava) anava força bé, és a dir, sobrat no, però 160 ppm - 165 ppm, van passant els kms i vaig cómode ... gaudint del públic de luxe que hi teniem (Ivàn i companyia) allà pel km 14, "intento" fer cás del que ens va dir el Mister (apretar una mica a partir del km 13). Veig que si apreto no aguantarè massa i decideixo aguantar el ritme que portava (4:30 / 4:35). Em vaig trobant tambè al meu germà i ens nem dient mutuament que no apretem massa que enacara quedava el pitjor (els últims 2 km de la mitja marató, són de pujada constant, amb un fals "descansillu" de 200m a falta de 500m per la meta). És aquí, en el km 19, on començava la pujadeta ... pulsacions cómodes (155-160 ppm) pero les cames comensen a resentirse ..(entrenament de bici del dia anterior ... ?) jejeje, total que pujo San Simó com puc i pensant que ja s'acostava el moment de recollir la "pedazo" bossa de regals que ens han fet al entrar a meta !! Culló, però si en el crono posa 1h36' i nomès am falten 50 m !!! L'any passat vaig fer 1h47', són 11 minuts ben bons !! Part d'aquest éxit és del Mister, gràcies crak !! Tots els Piri's presents, el meu germa i el colega Pochy, tambè han fotut una carrera espectacular, Felicitats a tots macus!!
Ostieeee, si que he escrit avui eeee ??? jejeje ...

Un total de 1h36', 21.097m, 166ppm.
Estris de guerra ...

Del 29 al 4 de Desembre.

Com ja os vaig explicar, actualitzarè el blog 1 cop x setmana (diumenges)! Som-hi:
Ha estat una setmana on l'intensitat dels entrenaments a augmentat una miqueta ja, corrent ja no es xerra tant, nedant ja portem els famosos panties (jo pensava que era broma, però es cert ...) i amb bici 3/4 del mateix.

DILLUNS 29 = RUN
Treball en Zona 3 fins a Vilassar de Dalt, on una sèrie d'exercicis en una rampa amb un inclinaciò considerable (de la ostia), em va fer entrar en calor ràpidament i tocat de cames. Aquets són els entrenos que m'agraden, els que arribes a casa i notes les cames al aixecar-te del sofá ;-).
Un total de 1h09', 9.65km a 161 ppm.

DIMARTS 30 = SWIM
És cert ?? El tema dels panties, és cert !! He hagut de comprar-me uns pantis per anar a piscina i nedar amb ells !! Com ja ens va anunciar el Mister, a partir d'aquesta setmana s'acabaven les tonteries!  La veritat és que al principi no els notava massa (panties), peró la calor i el pés els he acabat notant i bastant !! Per cert, desprès d'uns consells del Mister-provisional d'avui (Santi), he notat com aprofitar molt més la braçada i poc a poc estic més a còmode dins l'aigua .
Un total de 1h15', 2800m.

DIMECRES 1 = RUN
Ràpidament he notat que el Mister avui ens "maxacaría"... No sé si era pel fred o ké, peró explicació ràpida i cap al passeig !! Després de 25' a Zona 3, grata sorpresa tu !! M'he trobat al meu germà de cara (tambè és dels que no entrenen mai ... jejejeje) hem anat junts un ratet. Mitja volta a l'estació i tots cap a la sorra de platja: Circuit de força !! Com pateixo i com m'agrada patir ... (he fet més flexions avui, que en tot l'any passat).
Un total de 1:06', 8.73 km a 162ppm.

DIJOUS 2 = OUT
Out: Significa que per un motiu o un altre, no he pogut assistir a l'entrenament.

DISSABTE = BIKE
Com diría un company meu (Rafa): Frío Extremo ! jejeje ,-)
Doncs sí, així ha estat, tant ha sigut el fred que hem passat, que hi ha hagut baixes a mig camí ... Fins i tot desitjavem que vinguessin pujades per entrar el caloreta !!! I es que no era per menys, el termòmetre ha estat en negatiu una bona estona (imatge). La volta planejada era molt maca: Vilassar - Argentona - Parpers - La Roca - Vallromanes - Alella - Masnou - Vilassar. L'entrenament eren 2 voltes, però he decidit, a l'alçada de Vilassar, que la segona volta podía esperar, ja que l'endemà tenía "La mitja" de Matarò.
Un total de 1h39', 47.50km a 136 ppm.

Algú porta cadenes ?? jijijiji ...

..... dutxa d'aigua calenta, siusplau !!