sábado, 13 de noviembre de 2010

Anem per feina !

"Soroll" de despertador i .... ostie !!!! m'he dormit !!!.... amb 13' minuts ja estic al pàrking de la piscina municipal (punt de partida) amb 9 ciclistes Piri !! Ni dos minuts i cap a la N-II direcció Girona. No m'en donc conta, cuan veig que ja estem passant arenys i es que avui fa un airet a favor molt macu, però la tornada serà dureta ... Santa Susana i mitja volta, l'aire comença a passar factura a mès d'un ... Relleus curts i intensos, com a mí m'agraden, fins a Vilassar.
Un total de 2h11', 66.34km, 151ppm.
Avui he estrenat mallot Piri .... ;-)



viernes, 12 de noviembre de 2010

Doble tanda !!

Avui he plegat a les 15:00 i a les 15:30 ja herem 5 Piri's damunt la bicicleta i cap a la N-II direcciò arenys amb agilitat on hem girat direcciò arenys de munt i gairebé coronar el Collsecreu. Mitja volta i cap a la carretera de Mata fins Sant Viçens de Montalt on hem agafat altre cop la N-II i cap a Vilassar. L'objectiu: un parell d'horetes de bona agilitat, i aixì ens a sortit ... 1h56', 49km, 135ppm.
Avui com bè he comentat tocaba "doble tanda", doncs a les 20:15 cap a la Piscina Municipal a trobar-me amb 26 triatletes !!!! Tots ells Piri`s i amb ganes de maxecar-se... 20:30 cap a l'aigua i fins les 21:45, series, exercicis d'aigua-gim i uns bons estiraments per acabar amb un total de 2800m en 1h15' de swim ! Crec que mai habia nedat tants metres en una mateixa tarda !! jejeje ...
Demà descans "más que merecido"desprès d'una setmaneta de bons entrenaments !!
Dissabte dia 14, tirada llarga per carretera. Qui es vulgui apuntar, a les 8:00 a la piscina !!
Qui té gana??
Salut !!

jueves, 11 de noviembre de 2010

Benvinguts !!

Hola companys, a partir d'avui ja teniu un altre blog al que seguir !! Jeejeje !!
Ja fa uns anys que li fotem canya a la bici, varem començar pujant al corredor un dia, i desde llavors hem anat a més !! Vam continuar amb pedalaldes, carreres, caixa girona ... inclús fem carreres populars, 10km, 21km, i fins i tot ja he acabat un Maratò (Bcn 2010). Els 3 triatlons categoria Sprint, el del Prat, el Garmin de Bcn i el de Matarò (foto).
Amb els meu companys i amics "Pelotro i Pocholo" només fem que posar-nos nerviosos diàriament, que si una carrera aki, que si una carrera allá, que si "entrenaste ayer?" ...
Aquest any he decidit fer un pas més enllá i ser un més en la STP (club de triatletes de Vilassar de Mar) més coneguts com els "Piri's de Vilassar" i m'he marcat 2 objectius:
•Half-Challenge (1,8km swim / 90km bike / 21km run) per finals de Maig.
•Challenge Calella (3,8km swim / 180km bike / 42,2km run) per l'Octubre.
Són dues cites importants marcades en el calendari, ja que requereixen certa constància d'entrenament diari. A partir d'aquì, aniré publicant els entrenaments que faig, o si més no, ho intentaré.
Comentar també que sense la paciéncia de la meva dona Carla, no m'hagués marcat un objectiu així, ja que només faig que parlar d'entrenus i més entrenus .... Jejeej!! Encara que ella ultimament surt a còrrer més que jo !! (ja porta dos curses 5km en un mes i mig)!!
Ostie !! Feia temps que no escribia tant.
Total que intentaré ser constant amb el blog i enganxar-vos a tots al triatlò, jejeje !!
_Franky_