domingo, 16 de enero de 2011

Del 10 al 16 Gener (Bona setmaneta)

Desprès d'una setmana pèssima en cuan a entrenaments (grip), aquesta a estat força bona (47km de run, 105km de bici i uns 5km de swim). Els entrenus de "run" ja començen a ser durs i de durada considerable ... aquesta setmana si ha afegit algun tram de sorra de platja ... A la piscina test de 1500m ... i amb bicicleta el dissabte fins a Lloret i cap a Vilassar ... i la setmana que ve més i millor !!!
Ara com a objectiu tinc la duatló de carretera de Granollers, que es fa dins el Circuit de Montmeló ;-) i La mitja maratò de Granollers (6 de Febrer) tot això abans del Marató de BCN ...
Feia dies que no sortia amb bibicleta i ahir erem un bon grupet els que vam arribar fins a lloret, tot per la N-II. El dissabte un dia perfecte, al principi algo de fred, però a la que surt el solet ja està ... 15ºC de mitja, perfecte (estem en ple hivern no?..). Comentar que, ja a la tornada, a l'alçada d'arenys ... varem poder veure en primera persona com dos ciclistes es fotien una castanya considerable (una pedra deien...) no se si una pedra, poca atenció, un despiste ... però cuan veus algo així et fa pensar, hem d'anar amb 1000 ulls ostieee!
Espero que no hagi estat rés company ciclista !!
La ruta: Vilassar - Mataró - Blanes - Lloret - Blanes - Mataró - Vilassar.
Un total de 3h44', 105km a 138ppm.

Nem o ke?? Que fot fred !! ;-)

Un municipi Europeu ...

Vaya par de dos ... craks !!

Els Jordis ... jejeje.

Xavi, Santi, Fran, Jodi A., Ivan, Jordi P., ... bons triatletes però millor persones !

Avui diumenge, aprofitant el solet que fa, he sortit a còrrer amb la meva dona ... amb la tonteria ens hem fotut 44' de run i uns 6km ben bons i a bon ritme!

Fins la setmana que ve !!
Salut !!

No hay comentarios:

Publicar un comentario